Gotowanie sous vide Marka Russell Hobbs powiększyła swoją ofertę urządzeń kuchennych o wolnowar z funkcją gotowania sous vide. Przy jego pomocy przygotujemy nie tylko smaczne, ale i zdrowe posiłki dla całej rodziny.
Urządzenie wyposażono w zaawansowany cyfrowy panel sterowania, który pozwala na wybór trybu gotowania czy programowanie temperatury. Dostępne są trzy tryby pracy – jako klasyczny wolnowar, sous vide oraz pieczenie z precyzyjną kontrolą temperatury. Pokrywa urządzenia jest wyposażona w zabezpieczenie zamknięcie. Dlatego też można je łatwo i bezpiecznie przenosić. Ułatwiają to również nienagrzewające się uchwyty. Pokrywę wykonano z hartowanego, transparentnego szkła, więc można podejrzeć potrawę w trakcie gotowania. Pojemność naczynia wynosi aż 6,5 l. Dzięki temu możliwe jest przygotowanie nawet ośmiu porcji potrawy. Ceramiczny garnek może być myty w zmywarce. Wolnowar został wyposażony w sondę, która umożliwia stałą kontrolę temperatury w środku potrawy. Gotowanie w wolnowarze pozwala wydobyć ze składników wszystkie aromaty. Z jego pomocą przygotujemy także zdrowe potrawy. Są one gotowane długo w niskiej temperaturze, dlatego dzięki funkcji timera urządzenie można włączyć np. rano, aby po powrocie z pracy mieć gotowy posiłek.
© 2024 InfoMarket